PDA

View Full Version : View my posts ?



vit
09-07-2010, 08:30 PM
This new version of vBulletin sucks. I was able to find all threads that I had posted in by doing an author search before, threads would show up in order of last post- by any author. Same way as "View your posts" button works in "phpbb". Any ideas?

Blacksmith
09-07-2010, 09:06 PM
Tag
Iím having a problem with the ďFind all postĒ button taking several hours to update itself and want to see where this goes.

Bick_Sastard
09-07-2010, 09:09 PM
Are you gents having a hard time remembering what ya said? :help:

slamfire51
09-07-2010, 09:14 PM
have you guys tried going to settings, and click on subscriptions?

Blacksmith
09-08-2010, 02:18 AM
have you guys tried going to settings, and click on subscriptions?
If they canít fix it. Than I guess we will just have to except it as part of the downgrade and work around it.

Guns Network Staff
09-08-2010, 07:53 AM
I will look into this later today.

gunsnetadmin
09-08-2010, 02:22 PM
this is an interesting problem. Its been reported to vbulletin. I did a few changes in this past 30 minutes.. didnt fix it. Gotta run and fix another server so when I'm done, I'll check this out again.

vit
09-08-2010, 09:49 PM
this is an interesting problem. Its been reported to vbulletin. I did a few changes in this past 30 minutes.. didnt fix it. Gotta run and fix another server so when I'm done, I'll check this out again.

Thanks.
I first ran into it when gunboards went thru a painful "downgrade" to new version.

RJ Shooter
09-08-2010, 10:43 PM
Yeah, back in the day, I usually did a search on my username, so I could catch up on any posts I was involved in. Then I'd hit the View New Posts to catch up on everything else. Causes me a little grief, but I'll survive. ;)

vit
09-13-2010, 08:35 PM
Any chances of it ever working again?

gunsnetadmin
09-14-2010, 06:30 AM
Any chances of it ever working again?

it works, just updates after a few hours. Its a bug in vbulletin. if you use the advanced search feature it works.

vit
09-15-2010, 10:18 PM
Looks like it works when the "Search Single Content Type" tab is selected for Advanced Search. Does not work in Multiple tab and it is that one that comes up when clicking Advanced Search.

Partisan1983
09-16-2010, 09:41 AM
I thought I was doing something wrong....


Thanks vit, I'm gonna give that a try

Partisan1983
09-16-2010, 10:31 AM
It worked !


Again thank you vit, I was truly convinced it was my me or my 'puter.

vit
09-16-2010, 08:20 PM
It worked !


Again thank you vit, I was truly convinced it was my me or my 'puter.

I know how you feel. Glad it worked out.

s15v8
11-11-2013, 02:02 PM
You can only search up to year of your old posts or am I missing something?